У селі під Харковом відкрили майданчик зі штучним покриттям для міні-футболу

Понеділок, 29 квітня 2019, 13:31
На новому полі у селі Мала Рогань одразу стартував районний турнір, який присвячено пам’яті футболіста Єгора Томаха.
У селі під Харковом відкрили майданчик зі штучним покриттям для міні-футболу

У святковій церемонії взяв участь заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев. Він передав місцевій громаді Харківського району вітання від очільниці області Юлії Світличної.

«Саме за її ініціативи був започаткований проект, який передбачає відкриття майданчиків зі штучним покриттям у кожному районі області. Наразі ми відкрили 60 таких майданчиків, з яких 9 – у Харківському районі. І це тільки початок. Я впевнений, що робота з розвитку спорту триватиме – будемо відкривати нові футбольні майданчики, а також гімнастичні та тренажерні майданчики», - звернувся до присутніх Анатолій Бабічев.

Він зазначив, що будівництво майданчика відбувалось коштом з різних джерел фінансування – державного, обласного та місцевих бюджетів.

Також Анатолій Бабічев вручив почесні нагороди футбольним тренерам району від імені голови Федерації футболу Харківської області та подарував юним футболістам м’ячі від очільниці Харківщини.

Голова Малороганської сільської ради Микола Зінов’єв зізнався, що побудувати в центрі села справжній спортивний комплекс – мрія його життя.

«Футбол у нас - спорт номер один, маємо дві команди: одна - ветеранів, інша - постійний учасник першості району. Раніше в нас не було фінансової можливості, але завдяки голові області Юлії Світличній та місцевій адміністрації маємо цей прекрасний стадіон зі штучним покриттям», - говорить сільський голова.

За його словами, в місцевій ДЮСШ різними видами спорту займаються більш ніж 30 дітей, тож у планах на цей рік на площі 1,5 га створити спортивний комплекс – стадіон для футболістів, спортивні майданчики для гри в волейбол та баскетбол, а також велотреки.

Привітав земляків з новим полем футболіст та тренер, чемпіон світу серед юніорів, майстер спорту СРСР міжнародного класу Валентин Крячко. Він побажав учасникам турніру удачі й завершити змагання без травм.

Також у цей день було презентовано новий майданчик зі штучним покриттям у селі Кутузівка Харківського району.

comments powered by HyperComments