До харківських рятувальників завітали маленькі гості (ФОТО)

Вівторок, 30 квітня 2019, 13:45
30 квітня до 22-ої Державної пожежно-рятувальної частини по охороні Московського району завітали діти з різних шкіл району.
До харківських рятувальників завітали маленькі гості (ФОТО)

Метою заходу було продемонструвати малечі повсякденну роботу вогнеборців, ознайомити із спеціальним аварійно-рятувальним спорядженням та нагадати про необхідність дотримання правил безпечної поведінки аби уникнути біди у побуті.

Рятувальники показували малечі всі службові приміщення, ознайомлювали зі своїм побутом і умовами служби. У ході екскурсії діти довідалися багато цікавої інформації про історію та сучасність рятувальної служби, із захопленням посиділи у пожежних автомобілях, потримали пожежний інвентар та спеціальне рятувальне спорядження в руках. Вогнеборці провели з ними профілактичні бесіди, нагадали про правила особистої безпеки у повсякденному житті.

Малеча задавала рятівникам безліч питань, а наприкінці зустрічі гості мали змогу сфотографуватись з рятувальниками біля пожежної техніки. Діти були в захваті від проведеної екскурсії.

Фахівці ДСНС завжди раді таким гостям і сподіваються, що подібні екскурсії діти запам’ятають надовго і у критичний час обов’язково пригадають безпечні поради.

comments powered by HyperComments