У Харкові внаслідок потрійного зіткнення автівок постраждала жінка

Середа, 1 травня 2019, 16:35
Аварія сталася сьогодні, 1 травня, приблизно об 11:00 на проспекті Тракторобудівників поблизу АЗС.
У Харкові внаслідок потрійного зіткнення автівок постраждала жінка

Водій автомобілю «ВАЗ», рухаючись зі сторони вулиці Немишлянської в бік вулиці Краснодарської, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини, де зіткнувся із земляним насипом.  Внаслідок  цієї події його автомобіль створив перешкоду автомобілю «Тойота», який рухався позаду легковика у попутному напрямку.  

Водій «Тойоти», здійснюючи маневр,  виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем «Лексус». Від удару той  виїхав за межі дороги і врізався в перешкоду.

Внаслідок аварії легких тілесних ушкоджень зазнала 35-річна пасажирка позашляховика. Жінку із легкими тілесними ушкодженнями у вигляди забоїв та саден було госпіталізовано до лікарні. Стан її здоров’я задовільний.

Нагадаємо, у вівторок, 30 квітня, у Харкові чоловік скоїв подвійне ДТП на викраденому автомобілі. Попередньо встановлено, що 23-річний водій автомобіля «Mercedes» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автівкою «Daewoo». Після цього водій «Mercedes» зіткнувся з транспортним засобом «Renault», повідомили у відділу комунікації поліції Харківської області.

comments powered by HyperComments