Під час вихідних були відновлені шляхи до кількох міст Харківщини

Четвер, 2 травня 2019, 15:43
У вихідні та свята було відновлення покриття на шляхах до Вовчанська, Печенігів й Балаклії.
Під час вихідних були відновлені шляхи до кількох міст Харківщини

Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Харківській області. Починаючи з 26 квітня поточний ремонт проводили на таких напрямках, як Харків - Вовчанськ, Чугуїв - Печеніги - Великий Бурлук, Харків - Зміїв - Балаклія - Гороховатка. Ямковий ремонт був проведений на окружній дорозі  і на Київській трасі. Роботи проводились там, де це дозволяли погодні умови.

Заступник начальника з експлуатаційного утримання Служби автомобільних доріг у Харківській області Михайло Богатир розповів, що вже був завершений поточний ремонт дороги Харків -Вовчанськ. Там відремонтували дві ділянки. Відновили покриття 1 км дороги на під'їзді до райцентру та уклали  400 погонних метрів асфальтобетону на в'їзді до Старого Салтова.  

Також дорозі Чугуїв - Великий Бурлук було укладено 300 погонних метрів нового покриття в районі дамби в Печенізькому районі. Тут також прибрали ґрунт з узбіччя. Було проведено роботи на трасі Харків - Зміїв - Балаклія - Гороховатка. За словами Богатиря, у Зміївському районі основні роботи перепали на 1 травня. Опадів в той день не було. Дорожники уклали покриття на 1 км біля під'їзду до райцентру. На сьогодні роботи були продовжені – на ці цілі пішло 2 тисяч тонн асфальтобетону.

На поточному тижні пройдуть ремонтні роботи на дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград. Ведуться роботи зі встановлення й заміна дорожніх знаків, прибирають ґрунт з узбіччя, фарбують перильні огорожі на мостах.

comments powered by HyperComments