Цього року на Харківщині мають відремонтувати близько ста доріг – Світлична

П'ятниця, 3 травня 2019, 10:17
Про це голова ХОДА повідомилася 26 квітня в межах своєї робочої поїздки до Циркунівської ОТГ.
Цього року на Харківщині мають відремонтувати близько ста доріг – Світлична

Там зараз проходять ремонтні роботи на дорозі Харків – Липці – Борисівка. Дана дорога не знала хорошого ремонту протягом двадцяти років і на певних ділянках стала непроїзною. Експлуатаційний ремонт здійснюється на всій протяжності дороги. А найбільш зруйнована ділянка відновлюється. Загалом, вже було виконано 70% середнього ремонту ділянки.

За словами Юлії Світличної, саме дороги для людей є першочерговим питанням. На Харківщині велика протяжність доріг, які знаходяться в поганому стані. Тому має робитися все, щоб люди могли користуватися нормальним дорожнім покриттям. Для цих цілей  залучаються кошти і з державного бюджету, і з місцевого.

Циркунівський сільський голова, голова ОТГ Микола Сікаленко розповів, що потік транспорту на даній трасі є великим, і стан дороги погіршує рух. На неї скаржились люди. Сам ремонт Сікаленко  називає великою подією ОТГ. Світлична розповіла, що цього року мають відремонтувати близько сотні доріг. Мова йде про дороги місцевого та державного значення, а також комунальні дороги, які також потребують відновлення.

comments powered by HyperComments