На Харківщині з’явиться нова дорога

П'ятниця, 3 травня 2019, 13:07
Наступного тижня стартує будівництво об’їзної дороги навколо Лозової.
На Харківщині з’явиться нова дорога

Про це розповів у ході брифінгу 3 травня директор ДП «Дороги Харківщини» Ігор Турченко. За його словами, дорожні служби були готові приступити до роботи наприкінці квітня, проте їм стала на заваді дощова погода. Вже була завершена вся документальна робота, отриманий дозвіл ДАБІ на початок будівництва. Нині підрядником перевозиться важка техніка. З понеділка, якщо будуть сприятливі погодні умови, стартують земляні роботи.  

Турченко також відмітив, що ремонтуються дороги місцевого значення. Це і дорога Кегичівка – Гутирівка – Дальнє, і Дворічна – Тавільжанка та Дворічна – Другий Лиман. Завершуються роботи на дорозі Харків – Липці – Борисівка. А наступного тижня стартують роботи на дорогах у таких районах, як Балаклійський, Харківський та Нововодолазький.
Експлуатаційні роботи на дорогах місцевого значення виконують 25-27 бригад. Також замінюються дорожні знаки. З початку поточного року замінено більше 2400 знаків.

Заступник начальника з експлуатаційного утримання Михайло Богатир розповів, що протягом минулого тижня завершилися роботи на дорозі Харків-Вовчанськ, були проведені роботи на дорозі Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка. Проте роботи призупинялися через дощову погоду. Наступного тижня вони стартують в Балаклійському районі. Нині робота проводиться на дорозі Мерефа – Лозова - Павлоград. Там влаштовують верхній шар покриття. Фрезерують ділянку на дорозі Чугуїв – Печеніги.

 

comments powered by HyperComments