На Харківщини чоловік підпалив будинок заради помсти

Понеділок, 13 травня 2019, 17:51
У Харківському районі був затриманий місцевий житель, який здійснив умисний підпал будинку колишньої співмешканки.
На Харківщини чоловік підпалив будинок заради помсти

30 квітня до правоохоронців надійшло повідомлення від 34-річної жительки селища Безлюдівка. Жінка розповіла, що співмешканець її сестри здійснив підпал даху будинку. Як передає прес-служба Національної поліції в Харківській області, тоді в будівлі перебували три малолітні дитини.

На місце одразу прибули правоохоронці. Пожежа була локалізована, постраждалих не було. Зловмисник, який здійснив цей підпал, був затриманий поліцією. Це 38-річний колишній співмешканець сестри заявниці.

Як з‘ясувалося згодом, чоловік пробрався на територію домоволодіння, зробив факел та здійснив підпал даху будинку. Для нього то була помста жінці, з якою у нього були романтичні стосунки. За фактом події відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі. Чоловіку повідомили  про підозру у вчиненні вказаних злочинів та обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою .

Нагадаємо, що намет в центрі Харкова знаходиться під охороною поліції. Про це повідомив начальник ГУНП в Харківській області Валерій Сокуренко. За його словами, харківські поліцейські повинні зі всією відповідальністю поставитися до виконання власних обов'язків щодо захисту прав громадян.

comments powered by HyperComments