У Харкові проходили змагання з легкої атлетики на першість Головного управління ДСНС

Неділя, 26 травня 2019, 12:54
23 та 24 травня на стадіоні Головного управління ДСНС України у Харківській області проходили дводенні змагання з легкої атлетики серед рятувальників районних підрозділів служби порятунку міста Харкова та області.
У Харкові проходили змагання з легкої атлетики на першість Головного управління ДСНС

У перший день змагалися команди з 9 районів міста Харкова та аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ. Спортсмени з районних підрозділів Харківської області змагались наступного дня, повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Протягом цих двох днів спортсмени-рятувальники долали такі дистанції: 1000, 3000 та 5000 метрів. Крім того, у змаганнях на кілометрову дистанцію приймали участь і жінки-рятувальниці.

Отже, в результаті запеклої боротьби, у першій групі третє загальнокомандне місце посіли рятувальники аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ. На другу сходинку п’єдесталу підійнялася команда Основ’янської районної служби порятунку. Переможцями стали рятувальники з Немишлянського району міста Харкова.

У другій групі місця розподілились наступним чином: третіми стали рятувальники Дергачівського районного управління, другими — Первомайського РВ. Перемогу одержали спортсмени з Борівського районного сектору ДСНС.

Переможці та призери змагань в командному і особистому заліках були нагороджені кубками та грамотами.

 

comments powered by HyperComments