В Харкові викритий зловмисник, який «замінував» гуртожиток

Понеділок, 27 травня 2019, 14:15
Зловмисником виявився 39-річний місцевий мешканець.
В Харкові викритий зловмисник, який «замінував» гуртожиток

26 травня о 13:22 до Новобаварського відділу поліції надійшла інформація про замінування гуртожитку на провулку Лізи Чайкіної. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, за вказаною адресою виїхали представники слідчо-оперативної групи, керівники відділу поліції та вибухотезніки

Відбувся огляд 6-поверхового будинку площею 600 кв. метрів та прилеглої територію площею 800 кв. метрів. Було евакуйовано 180 людей. В результаті перевірки вибухові пристрої чи небезпечні речовини виявлені не були.

Правоохоронцями була встановлена особа чоловіка,  який повідомив про фейкове замінування. Це був 39-річний безробітний мешканець Харкова, який тоді був п‘яним. Відкрите кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років. Триває досудове рослідування.

Нагадаємо, що Харкові повідомили про замінування двох вишів. Відповідне повідомлення надійшло на електронну пошту поліції сьогодні, 27 травня. Мова йде про навчальні заклади по вулиці Маршала Бажанова та проспекті Науки.

comments powered by HyperComments