В Харкові внаслідок аварії постраждали близько десяти людей (фото)

Вівторок, 4 червня 2019, 14:07
Потерпілих, які отримали травми різного ступеня важкості, доставлено до Харківської міської лікарні.
В Харкові внаслідок аварії постраждали близько десяти людей (фото)

Аварія трапилась близько 8:30 на проспекті Тракторобудівників міста Харкова. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, на дорозі відбулося зіткнення і «Рено» та маршрутного мікроавтобусу «Рута». Внаслідок аварії було травмовано двох пасажирів «Рено», водія та сімох пасажирів маршрутки. Вони зараз знаходяться під наглядом лікарів. Двоє з них знаходяться у важкому стані.

За словами начальника відділу слідчого управління ГУНП в Харківській області Олексія Маника, водій маршрутки виїхав на смугу  зустрічного руху та зіткнувся «Рено». В результаті аварії легковик розвернувся на бік. Також «Рено» зіткнувся з іномаркою. Там постраждалих не було.

На місці аварії працюють представники слідчо-оперативної групи  разом зі слідчими. Причини та обставини ДТП виясняються.

Нагадаємо, що в Харкові продовжують надходити повідомлення про замінування того чи іншого об‘єкта. Інформація про замінування 31 об’єкта Харкова, серед яких житлові будинки, аеропорт та медзаклади, надійшла до відділення поліції 3 червня.

comments powered by HyperComments