У Харкові згадають 5-річного Кирила, вбитого поліцейськими

Вівторок, 4 червня 2019, 16:19
Харків‘яни проведуть акцію пам‘яті хлопчика Кирила, який помер 3 червня внаслідок пострілу в голову.
У Харкові згадають 5-річного Кирила, вбитого поліцейськими

Як передає Громадське, 31 травня до реанімаційного відділення «Переяслав-Хмельницької ЦРЛ» Кирило Тлявов був доставлений із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньомозковою гематомою та переломом скроневої кістки. У лікарні в дитини виявили кульове поранення і направили до медзакладу Києва. 3 червня він помер.

У виданні повідомили, що дитину випадково поранили працівники поліції, які напідпитку у позаробочий час стріляли неподалік від місця, де гуляв хлопчик. Обох підозрюваних затримали.

Акція відбудеться о 19.00 біля Обласного Управління поліції (Харків, вул. Жон Мироносиць 5). В ролі організатора виступив Харківський антикорупційний центр.

«Уже давно зрозуміло, що в нас не працюють належно органи правопорядку, – наголосили організатори, – так далі не можна. І не можна далі терпіти те лайно, яке і далі нам згодовують, намагаючись розповісти, що за вбивство дитини хтось там звільнений, ой точніше відсторонений, але насправді ні, бо за пару місяців ця сама туша з'явиться десь на іншій посаді, щоб далі покривати подібних покидьків. І ніхто-ніхто не буде покараний. Ми вже сто разів бачили, як вони так робили. Але не можна допускати це знову і знову». 

Учасників акції закликали брати із собою квіти, лампадки та іграшки, аби вшанувати пам'ять загиблого 5-річного Кирила.

comments powered by HyperComments