Недарма Харківщина входить до топ-10 європейських вишівських центрів – Світлична

Середа, 5 червня 2019, 14:32
Про це голова ХОДА заявила під час свого привітання магістрів Каразінського університету.
Недарма Харківщина входить до топ-10 європейських вишівських центрів – Світлична

 

5 червня дипломи були видані випускникам таких факультетів, як хімічний, фізичний, фізико-технічний та факультет математики та інформатики. За словами Юлії Світличної, Харків завжди асоціюється зі студентами. Бо недарма Харківська область увійшла до топ-10 європейських вишівських центрів. У поточному році близько 40 тисяч випускникам будуть надані дипломи. За словами голови ХОДА, в регіону є потужна школа. Зокрема, зараз докладаються зусилля для її розвитку.

Вона розповіла, що ХНУ імені Каразіна вже п’ять років підряд є єдиним вишем України, що потрапляє до міжнародного рейтингу World University Ranking. Звертаючись до магістрів, Світлична побажала їм перемагати в своєму подальшому житті. За її словами, попереду у них доросле життя та перспективи самореалізації, розкриття талантів. Також було зазначено, що колишні студенти можуть на практиці скористатися тими знаннями, які були вкладеними одними з найкращих викладачів України, чий виш був визнаний брендом.

В межах святкового заходу голова ХОДА вручила пам’ятні медалі і дипломи найкращим випускникам кожного з чотирьох факультетів.

 

comments powered by HyperComments