На Харківщині діятиме 62 облаштовані пляжі

Четвер, 6 червня 2019, 14:22
Нараз в регіоні продовжують готуватися пляжного сезону.
На Харківщині діятиме 62 облаштовані пляжі

Заступника голови ХОДА Олександр Скакун розповів, що в поточному році на Харківщині визначили 62 місця відпочинку на водних об’єктах. З них 10 знаходяться у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, 21 – на базах відпочинку, 31 – на пляжах загального користування. На сьогоднішній день було відкрито всього три пляжі. Всі інші пляжі готують до нового купального сезону. Він стартує з середини червня.

За словами директора Департаменту цивільного захисту населення ХОДА Павла Пономаренка, що за попередні роки на облаштований пляжах області не фіксувалися випадки утоплення відпочивальників. Тому громадян закликають відпочивати на облаштований пляжах з рятувальними постами, медичним персоналом, обладнаними місцями відпочинку.

Як повідомив начальник управління запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ДСНС у Харківській області Сергій Колосовський, рятувальні пости в Харкові зараз активно облаштовують. Їх облаштували в таких локаціях, як водойма Олексіївського лугопарку, Журавлівський гідропарк, Основ’янське водоймище, Удянський гідропарк, Петрінківське водоймище та лівий берег річки Харків.

comments powered by HyperComments