Бійка на «Барабашово»: постраждали журналіст та оператор місцевого телеканалу (ФОТО, ВІДЕО)

Субота, 8 червня 2019, 10:37
Поліція Харкова локалізувала конфлікт на території торговельного центру «Барабашова», що відбувся увечері 7 червня.
Бійка на «Барабашово»: постраждали журналіст та оператор місцевого телеканалу (ФОТО, ВІДЕО)

Як повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, інформація про збір громадян на території торговельного центру у Харкові надійшла до поліції 7 червня близько 19:20. Група невідомих у кількості 50 осіб зайшли на територію ринку для з’ясування спору майнового характеру з підприємцями.  Згодом перемови перейшли у конфліктну ситуацію. 

За інформацією прес-служби ТЦ,  силовий конфлікт стався між представниками «Національного корпусу» і підприємцем, ветераном АТО, який на законних підставах орендував магазин і вів торговельну діяльність.

«Це відбувалося за присутності знімальної групи харківських «Вістей Тріолан», але бійці «Нацкорпуса» напали на неї, залили газом очі оператору і журналісту, побили їх, у оператора, ймовірно, перелом носа, зараз вони в 4-й лікарні швидкої допомоги, адміністрація ринку надає допомогу постраждалим», - йдеться у повідомлені.

Згодом, один з місцевих пабликів оприлюднив відео конфлікту.

«Конфлікт, як і в минулі рази,  вибухнув між підприємцями та адміністрацією ринку. За словами очевидців, була масова бійка, летіло каміння, ламалися вітрини», - пишуть свідки події.

comments powered by HyperComments