Медиків Харківщини привітали з їх професійним святом

П'ятниця, 14 червня 2019, 11:20
Поздоровлення чули медичні працівники Дергачівського району.
Медиків Харківщини привітали з їх професійним святом

13 червня відбулися урочистості, присвячені Дню медичного працівника. Заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев передав учасникам свята вітання від голови ХОДА Юлії Світличної.

«Багато хто вітає медичних працівників лише у день професійного свята, і це несправедливо, - зауважив у своєму виступі Анатолій Бабічев. – Команда ХОДА та особисто керівниця області Юлія Світлична щоденно приділяє увагу розвитку сфери охорони здоров’я області та поліпшенню умов роботи медичних працівників».

За його словами, за останні роки в регіоні провели багато ремонтних робіт медичних закладів, які його потребували десятки років. На сьогоднішній день на Харківщині будуть побудовані нові амбулаторії, заклади – оснащені сучасним медичним обладнанням.

Заступник голови ХОДА Вадим Данієлян зробив акцент на відновлювальних роботах, які проводяться саме у Дергачівському районі. Там триває будівництво двох сільських амбулаторії, проводиться ремонт лікарні та  поліклініки. За його словами, зараз важливо  надавати своєчасну медичну допомогу.

«Жителі Дергачівщини звернулися до голови ХОДА Юлії Світличної з питанням ремонту дороги Дергачі – Козача Лопань, і на сьогодні на цій ділянці вже проходять масштабні ремонтні роботи», - Вадим Данієлян.

Під час заходу були вручені почесні відзнаки ХОДА заслуженим працівникам медичної сфери Дергачівщини.

«За останній рік у нас відбулися дуже значні зміни: закуплено комп’ютерну техніку для кожного сімейного лікаря, проведено ремонти у кабінетах, оновлено матеріально-технічну базу», - розповіла нагороджена - сімейний лікар Солоницівської амбулаторії Катерина Титоренко.

Нагадаємо, що у Вільшанській лікарні на Дергачівщині відкриють відділення гемодіалізу. Стаціонарне відділення лікарні ім. П.М. Агеєнка у селищі Вільшани надає послуги близько 20 тисячам людей. Це жителі таких населених пунктів, як Вільшани, Протопопівка, Двурічний Кут, Пересічний, Солоницівка, Подвірки  тощо.

comments powered by HyperComments