В «Мистецтві Слобожанщини» відбудеться виставка харківського художника

П'ятниця, 14 червня 2019, 12:43
З 21 червня харків‘янам презентують виставку живопису харків’янина Віктора Тупіцина.
В «Мистецтві Слобожанщини» відбудеться виставка харківського художника

Віктор Тупіцин у своїй творчості продовжує славетні традиції Харківської школи живопису, які поєднують естетичну довершеність, цілісність та легкий ліричний настрій. Зокрема, виставка «Стежками буття» є для художника знаковою. Він її пов‘язує з чотирма знаковими датами. Це його власний 80-річний ювілей, 80-річчя харківської спілки художників, 75-річчя з дня заснування Харківської дитячої художньої школи ім. І.Ю. Рєпіна та 175-ий ювілей з дня народження самого Іллі Рєпіна.

Тупіцин приділяє велике значення цим датам. Як зазначають організатори виставки, художник пройшов значний творчий шлях, навчався майстерності завдяки кращим зразкам вітчизняного мистецтва, досягнув професійних висот та визнання. Також майже 40 років він займається викладацькою діяльністю.

На сьогоднішній день Тупіцин веде виставкову діяльність в  художньо-реставраційному об'єднанні Rеd Horse, є членом спілки народних майстрів та умільців та учасником міських, обласних та міжнародних виставок. Його роботи можна побачити в приватних колекціях як в Україні, так і за кордоном.

comments powered by HyperComments