На Харківщині будують новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

Четвер, 20 червня 2019, 18:47
У Дергачах був зведений каркас майбутнього фізкультурно-оздоровчого комплексу.
На Харківщині будують новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

ФОК буде являти собою сучасну конструкцію з багатофункціональним полем. Там також будуть тренажерні зали, роздягальні, душові й кабінети. Аналогічні комплекси діють в таких містах, як Первомайськ, Вовчанськ, Пісочин, Боров, Золочев та Красноград. За словами голови ХОДА Юлії Світличної, на ці ФОКи чекали вже давно. На даний момент в області зводяться нові об’єкти і відновлюється вже наявна спортивна інфраструктура.

Це дозволяє всім охочим мати відповідні умови для занять спортом, який є запорукою здоров’я нації та майбутнього країни. За останні два роки було  відкрито більше 70 спортивних майданчиків. Також будуються фізкультурно-оздоровчі комплекси, у тому числі в Дергачах.

На сьогоднішній день у Дергачівському ФОКу ведеться активна робота. Там вже звели  каркас будівлі, а зараз проводять комунікації. Майстер ділянки Сергій Галкін розповів, що на даний момент там роблять опалубку, армування на несні стіни, зводять кам’яну кладку з газоблоку на сходовій клітці. Паралельно проводять роботи з підведення водопроводу та каналізації. За словами аступника Дергачівського міського голови Владислав Кисіль, спортсмени вже наступного року будуть займатися в цьому комплексі.

comments powered by HyperComments