В харківських школах тривають ремонтні роботи

П'ятниця, 21 червня 2019, 13:53
На даний момент проходить ремонт в Солоницівській гімназії.
В харківських школах тривають ремонтні роботи

Була оновлена половина фасаду будівлі. Вони мають бути завершені до початку навчального року роботи. В гімназії також очікується ремонт спортивної зали. Фасад гімназії «Перлина» у Солоницівці утеплюють з березня. Будівлі ліцею 36 років, її фасад ніколи не ремонтували, плитка на ньому вже давно зруйнувалася. Заступник директора гімназії Микола Левченко розповів, що місцями вона осипалася. А це не тільки неестетично, а й часом навіть небезпечно.

За словами голови ХОДА Юлії Світличної, гімназію і надалі будуть підтримувати, адже розвиток гуманітарної сфери – як то освіти та охорони здоров’я – є головним пріоритетом в області. .

У 2017 році майже на 200 об’єктах був проведений капітальний або частковий, у 2018-му – ще закладів були відновлені. У поточному році комплексна робота буде тривати. Дана гімназія також матиме підтримку, наприклад, в оновленні матеріально-технічної бази. До ремонту всіх шкіл в області підходять комплексно та знаходять можливість виділяти бюджетні кошти, які будуть спрямовані на роботи.

Керівництво ліцею «Перлина» повідомило, що протягом останніх років отримують небувалу підтримку. Минулого року була відремонтована покрівля. Для харчоблоку придбали нове обладнання. За районні  кошти розробили проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт спортивної зали. Його мають провести у поточному році.

Наразі гімназія «Перлина» очікує на підтримку у вирішенні питання ремонту спортивної зали. Там сильно зносилася підлога, що небезпечно для дітей. Заплановано постелити спеціальне покриття для спортивних залів. Також потрібно оновити спортивний інвентар.

comments powered by HyperComments