Одна з харківських амбулаторій отримала нове обладнання

Середа, 26 червня 2019, 14:28
До амбулаторія в Малій Данилівці завезли нове обладнання, а дві сільські ради отримали нову техніку.
Одна з харківських амбулаторій отримала нове обладнання

Голова ХОДА Юлія Світлична межах свого робочого візиту до Дергачівщини передала сертифікати на нову техніку громадам та закладам району. 26 червня нею була відвідана медична амбулаторія в Малій Данилівці. Там не так давно відбувся ремонт, а сьогодні відбувається оновлення обладнання.

Зокрема, цього дня головою ХОДА було передано необхідні тонометри, фонендоскопи, ростоміри тощо. Також вона зустрілася з громадою селища, з якою обговорила питання щодо розвитку Малої Данилівки та надання додаткових медичних послуг населенню. Також жителі попросили організувати в місцевій амбулаторії виїзні прийоми кардіолога.

В Дергачах  були передані ключі від нової сміттєприбиральної техніки. Їх отримали голови двох Проходівської і Токарівської сільських рад. Світлична підкреслила, що екологія є запорукою майбутнього. Тому техніка, яка була сьогодні передана, обслуговуватиме громадян, стежитиме за чистотою району.

Губернаторка розповіла, що питання поводження з побутовими відходами найбільш гостро постає саме в невеликих населених пунктах Харківщині. Все через те, що місцеві ради не мають фінансових можливостей необхідну техніку за власний кошт. Тому ці гроші були виділені з бюджету області. Голова Проходівської сільської ради Олександр Євчун подякував за підтримку та зазначив, що в населеному пункті живуть люди, які бажають жити чисто та цивілізовано.

Нагадаємо, що сьогодні Юлія Світлична відвідала Дергачівський район в межах свого робочого візиту. Зокрема, вона відвідала Харківську державну зооветакадемію. Там сьогодні отримали дипломи  269 спеціалістів.

comments powered by HyperComments