В Дергачівському районі заплановані роботи на більш ніж 15 об’єктах – Світлична

Середа, 26 червня 2019, 15:57
За словами голови ХОДА, в Дергачах триває обновлення парку відпочинку, там буде інтерактивний майданчик та вільний wi-fi.
В Дергачівському районі заплановані роботи на більш ніж 15 об’єктах – Світлична

Про плани щодо реконструкції зони відпочинку розповіла голова ХОДА Юлія Світлична. За її словами, у поточному році Дергачівському районі мають відбутися роботи на більш ніж 15 об’єктах. Кошти на них були взяті з бюджету області. Також більше ніж 35 об’єктів реалізуються спільно з районним бюджетом.

В Дергачах заплановане будівництво нової зони для відпочинку. Зокрема, виникла необхідність відновлення зон відпочинку згідно з сучасними тенденціями. Заплановане створення інтерактивного майданчику, забезпечення wi-fі - покриття, облаштування цікавих ігрових зон, що відповідатимуть смакам як дітей, так і дорослих. Умови в таких зонах відпочинку мають бути комфортними і якісними. Голова ХОДА в цьому плані обіцяла підтримку. Фінансування на це було виділене з обласного бюджету під час сесії облради 30 травня.

Проектом будівництва парку передбачено два пускові комплекси. Виділені кошти дозволять ввести в експлуатацію перший вже в поточному році. Під час розробки проекту реконструкції спеціалісти говорили з місцевою громадою з приводу облаштування парку та питали про їх побажання.

В межах створення зони відпочинку будуть упорядковані території, встановлене сучасне освітлення, влаштовані сцени, збудована спортивна зона та спеціальний майданчик для воркауту й роликодрому. Заплановане удосконалення скеледрому, який розпочав роботу в Дергачах торік.

Нагадаємо, що сьогодні Юлія Світлична відвідала Дергачівський район в межах свого робочого візиту. Зокрема, вона відвідала Харківську державну зооветакадемію. Там сьогодні отримали дипломи  269 спеціалістів.

comments powered by HyperComments