На Харківщини старшокласник загинув під час випускного

Понеділок, 1 липня 2019, 15:08
У причетності до скоєння злочину правоохоронці викрили 17-річного жителя Таранівки.
На Харківщини старшокласник загинув під час випускного

Бабуся загиблого хлопця повідомила, що 29 червня близько 23:00 її онук повертався після відзначення випускного. Він тоді був п‘яним та заснув прямо на вулиці. На наступний день близько 16:00  жінка знайшла тіло онука вже без ознак життя, передає Відділ комунікації поліції Харківської області. Після цього вона звернулася до правоохоронців.

Як показала довідкове експертне дослідження, загиблому завдали тілесних ушкоджень. Згодом правоохоронці виявили особу, причетну до скоєння злочину. Це був 17-річний парубок.

Як вдалося з‘ясувати, 29 червня близько 22:00 неподалік школи між двома юнаками вибухнула сварка. Після чого зловмисник перекинув опонента через себе, той впав та вдарився головою об асфальт.

Слідством відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисник може отримати  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. триває вирішення питання щодо повідомлення підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

comments powered by HyperComments