Під час ремонту дороги на Лозову бюджетні кошти мають використовуватися за призначенням – Світлична

Четвер, 4 липня 2019, 15:38
4 липня в межах свого робочого візиту до Первомайського та Лозівського районів голова ХОДА перевірила, як проходять ремонтні роботи на дорозі Мерефа – Лозова – Павлоград.
Під час ремонту дороги на Лозову бюджетні кошти мають використовуватися за призначенням – Світлична

Юлія Світлична оглянула обсяг виконаних робіт. Також вона дізналася про подальші плани дорожників від керівництва Служби автомобільних доріг та ДП «Дороги Харківщини». Дані установи  відповідають за будівництво об’їзної дороги в Лозоввій. Зокрема, губернаторка наголосила на вимозі забезпечувати якість проведення робіт та цільове використання коштів.

Також вона наголосила на необхідності особистого постійного контролю. За словами Світличної, мова йде не тільки про якість виконаних робіт, але й будівельних матеріалів  та технологій. При чому, дорожники мають відповідально поставитися до бюджетних коштів. Всі вони мають використовуватися за призначенням».

Голова ХОДА також закликала правоохоронців звернути увагу на те, щоб кошти були використані за цільовими призначеннями. Для цього потрібно, зокрема, не заважати будівництву дороги.

Нагадаємо, цього року має відбутися відновлення 76 км траси Мерефа – Лозова – Павлоград, а будівництво об’їзної дороги для міста Лозова. Виділення потрібних для цих цілей грошей є окремим пунктом у державному бюджеті цього року.

comments powered by HyperComments