У Харкові триває підготовка до опалювального сезону 2019-2020

Субота, 6 липня 2019, 16:11
Комунальники виконують роботи з перевірки та ремонту систем центрального опалення, внутрішньобудинкових мереж гарячого та холодного водопостачання та водовідведення.
У Харкові триває підготовка до опалювального сезону 2019-2020

За даними Департаменту комунального господарства, до опалювального сезону підготовлено половину житлових будинків комунальної форми власності, повідомляє прес-служба міськради.

Як з'ясувалося на нараді, відставання згідно з графіком з ремонту тепломереж спостерігається у Київському і Шевченківському районах. У зв'язку з цим був звільнений зі своєї посади начальник філії КП «Харківські теплові мережі» Шевченківського району.

Ігор Терехов зазначив, що кадрові зміни назріли давно. «За підсумками минулого засідання штабу було ухвалене рішення звільнити начальника Шевченківської філії ХТМ, був призначений новий виконуючий обов'язки. Тому що кілька років район був серед відстаючих у підготовці до опалювального сезону, і така ж ситуація спостерігається цього прку. За цей тиждень ми сформуємо додаткові бригади, щоб ситуація стала стабільною і роботи йшли за графіком», - сказав перший віце-мер.

Крім тепло- і водомереж, в місті до початку зими планується відремонтувати близько 700 під'їздів та вхідних груп, виконати роботи із закриття контурів і ремонту покрівель.

Ігор Терехов вислухав звіти комунальних підприємств і доручив приділити увагу ліквідації розриттів після ремонтних робіт.

Також у місті до опалювального сезону готують установи освіти, медицини, соціальної сфери, ДЮСШ, установи культури, всі комунальні підприємства, об'єкти інфраструктури. Зокрема, до кінця року планується завершити реконструкцію шляхопроводу по пр. Льва Ландау

comments powered by HyperComments