Світлична вручила жителям громади Пісочина відзнаки Харківської ОДА під час святкування Івана Купала

Неділя, 7 липня 2019, 09:21
У Пісочині 6 липня відзначили свято Івана Купала. До святкувань громади 6 липня на запрошення місцевих жителів долучилася керівниця Харківскої області Юлія Світлична.
Світлична вручила жителям громади Пісочина відзнаки Харківської ОДА під час святкування Івана Купала

Традиційне свято у мікрорайоні «Мобіль» зібрало 2500 гостей та жителів Пісочинської об’єднаної територіальної громади.

«Івана Купала - це свято з традиціями, які передаються від покоління до покоління, - відзначила Юлія Світлична. - Сьогодні багато посмішок, якими кожен ділиться з оточуючими, і я впевнена, що такі свята повинні проходити, особливо у тих, хто дуже гарно працює».

Голова ХОДА відзначила надзвичайно ефективний розвиток громади під час останніх років.

«За декілька останніх років вдалося зробити дуже багато. Побудувати нову сучасну школу, фізкультурно-оздоровчий комплекс, декілька майданчиків зі штучним покриттям для занять спортом, майданчики для футболу, зробити освітлення вулиць та ремонт доріг, – зазначила Юлія Світлична. – І ще багато, що чекає на Пісочин у майбутньому, адже я вважаю, що Пісочин - одне з найкомфортніших селищ для життя в Харківській області. Ми багато реалізовуємо разом, і думаю, що так буде і надалі».

Пісочинський селищний голова Олег Чорнобай подякував керівництву області за підтримку Пісочинської громади.

«Зараз будується новий сучасний освітній заклад у мікрорайоні «Надія», і я впевнений, що за підтримки голови ХОДА Юлії Світличної, спільними зусиллями ми збудуємо цей об’єкт, і наші діти будуть відвідувати уже новий освітній заклад», - зазначив Олег Чорнобай.

На території свята функціонувала виставка, ярмарок, проводили майстер-класи. Також на гостей чекали традиційні стрибки через багаття та традиційні обряди.

Під час заходу керівниця області Юлія Світлична вручила місцевим жителям почесні відзнаки Харківської ОДА.

Святковий вечір у Пісочинській громаді продовжився святковим концертом за участю фольклорних ансамблів та зірок української естради.

comments powered by HyperComments