На Харківщині внаслідок пожеж загинули чотири людини

Понеділок, 8 липня 2019, 12:15
Протягом минулого тижня на Харківщині сталося 208 пожеж та загорянь.
На Харківщині внаслідок пожеж загинули чотири людини

В період з 1 по 8 липня харківські рятувальники здійснили 375 раз виїздів за сигналом «Тривога». З них 208 – це ліквідація пожеж, 35 – допомога населенню та рятувальні дії щодо наслідків аварій, 21 – знешкодження застарілих боєприпасів, 22 – проведення чергувань. Ще 89 перепали на інші випадки.

Внаслідок загорянь загинули чотири людини. Ще троє отримали опіки. Ще одну людину вдалося врятувати. Також вогнеборці евакуювали 45 осіб. Піротехніки 21 раз виїжджали  заради ліквідації застарілих боєприпасів. Вони змогли знешкодити 41 небезпечну знахідку, серед яких були артснаряди, мінометні міни та граната.

Троє осіб загинули на водних об’єктах. По цим випадкам впроваджуються слідчі дії, триває встановлення обставин та причин загибелі людей. Наприклад,  6 липня у річці Сіверський Дінець потонув хлопець 1998 року народження. Він був громадянином Туркменістану та навчався на другому курсі харківського вишу.

Нагадаємо, що у Харкові внаслідок аварії загинули дві людини. Двоє пасажирів з отриманими травмами були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

comments powered by HyperComments