На Харківщині внаслідок аварії постраждали діти

Понеділок, 8 липня 2019, 17:19
У Харківському районі в результаті ДТП травми отримали два малолітні хлопця.
На Харківщині внаслідок аварії постраждали діти

Про це сьогодні повідомили у Відділі комунікації поліції Харківської області. 13-річний водій та 11-річний пасажир скутера отримали травми різного ступеня тяжкості. Діти були доставлені до лікарні. Аварія сталася 6 липня о 22:05 Люботині. Тоді зіткнулися авто «Renault», за кермом якого сидів 58-річний водій та скутер, яким керував 13-річниц підліток.

На місці працювали співробітники слідчо-оперативної групи та патрульні. Слідство відкрило кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Статтею передбачено накладання штрафу  або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох, а також позбавлення права керувати транспортом на строк до трьох років.

Нагадаємо, що вчора в Харкові сталася жахлива аварія. Внаслідок аварії загинули дві людини. Двоє пасажирів з отриманими травмами були доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

comments powered by HyperComments