На Харківщині внаслідок нещасних випадків загинули семеро людей

Понеділок, 15 липня 2019, 18:02
Минулого тижня харківські рятувальники ліквідували 180 пожеж та надзвичайних подій.
На Харківщині внаслідок нещасних випадків загинули семеро людей

В період з 8 по 15 липня рятувальник 180 раз виїжджали за сигналом «Тривога».  Як передає ГУ ДСНС в Харківській області, з них 69 виїздів – це ліквідація пожеж, 32 з яких виникли на відкритих просторах і мали стосунок до загоряння сухостою та сміття. Ще дві пожежі спалахнули на території лісових господарств. Причиною цих пожеж стала людська недбалість та навмисне випалювання сухої трави.

Ще 25 виїздів – це надання допомоги населенню та аварії на дорогах, 16 – ліквідація застарілих боєприпасів, 12 – проведення чергувань. Ще 58 виїздів перепали на інші випадки.

Одна людина загинула внаслідок пожежі, ще одна отримала травми у вигляді опіків. Рятувальники завдяки своїй оперативності евакуювали з місць загорянь 46 осіб. Сім людей загинули внаслідок надзвичайних подій. Ще двоє отримали травами. Ще трьох осіб вдалося врятувати.

Піротехніки 16 разів виїжджали заради ліквідації застарілих боєприпасів. Вони знешкодили 64 небезпечні знахідки, серед яких були 43 артснаряди, 17 мінометних мін та 4 гранати.

Нагадаємо, що вчора в Харківській області загорівся електровоз вантажного складу. Інцидент трапився на 36-му кілометрі залізничного перегону Люботин-Західний неподалік села Буцьківка.

comments powered by HyperComments