Стадіон - так стадіон: нардеп відповів проректору ХНУВС

П'ятниця, 19 липня 2019, 21:34
У Харкові Анатолій Денисенко та Олександр Бакумов домовилися про дебати. Щоправда, один чекає свого опонента на стадіоні, інший - навпроти нього.
Стадіон - так стадіон: нардеп відповів проректору  ХНУВС

В останній день політичної агітації Анатолій Денисенко, народний депутат по 173-му одномандатному округу, прийнявши виклик на дебати від опонента по округу Олександра Бакумова, запросив його провести поєдинок на стадіоні, пише NewsRoom.

Напередодні проректор ХНУВС Бакумов запросив політика «не на стадіон, а навпроти нього», чим викликав в мережі шквал коментарів. Справа в тому, що навпроти стадіону «Металіст», де пропонував зустрітися Бакумов, знаходиться аптека фірми «Здоров'я».

«Для того, щоб виконати всі зобов'язання перед виборцями, потрібно бути наполегливим і здоровою людиною. У моїй команді всі здорові, люблять спорт і тому у нас все так добре виходить. Тому я запрошую Вас, Олександр, не в аптеку, а на стадіон. 19 липня в 19.00 стадіон в Парку залізничників! Запрошення - в силі. думаю «, - написав Анатолій Денисенко на FB-сторінці проректора-мажору під постом про дебатах.

Останній, проте, зазначив, що «буде чекати о 19:00 навпроти стадіону Металіст».

Підтримати Анатолія Денисенко на стадіон в Парку залізничників приїхала народна артистка України Ірина Білик. Крім цього, для гостей заходу обіцяють «аніматорів для дітей, ростові ляльки, шоу мильних бульбашок, надувні гірки та батути».

comments powered by HyperComments