Сьогодні ми визначаємо вектор розвитку держави на найближчі роки - Світлична

Неділя, 21 липня 2019, 11:58
21 липня голова ХОДА проголосувала на позачергових виборах народних депутатів України.
Сьогодні ми визначаємо вектор розвитку держави на найближчі роки - Світлична

Говорячи про хід голосування в Харківській області, керівниця Харківської ОДА відзначила, що всі дільниці регіону відкрилися вчасно й на даний момент не зафіксовано системних порушень виборчого законодавства. Явка виборців на дільниці пожвавлюється та за останніми даними наближується до позначки в 20%.

«Сьогодні - відповідальний день для держави, адже ми обираємо не просто депутатів до Верховної Ради України, ми визначаємо вектор розвитку держави на найближчі роки, - підкреслила Юлія Світлична. - По суті, парламент обирає та визначає, яким буде уряд. Сьогодні проголосувала за професіоналізм, за енергію та зміни, яких очікують люди. Україні потрібна виважена та ефективна економічна політика, турбота про людей – не на словах, а на справах та справжня боротьба з корупцією. Сподіваюся, що українці сьогодні з відповідальністю віднесуться до свого вибору, а кандидати в депутати виконуватимуть обіцянки, які давали впродовж усього виборчого процесу, та виправдають довіру людей».

Голова ХОДА також наголосила, що позиція облдержадміністрації щодо проведення виборчого процесу в області принципова: все має відбуватися максимально прозоро та у відповідності до закону. Юлія Світлична відзначила, що про цю позицію керівництва області поінформовані всі органи, які задіяні в процесі. Керівниця області закликала всіх жителів регіону проявити громадянську позицію та в разі виявлення порушень на дільницях звертатися до Національної поліції.

comments powered by HyperComments