Світлична провела прийом громадян у Харківській дирекції «Укрпошти»

П'ятниця, 26 липня 2019, 14:19
За допомогою до голови ХОДА звернулися близько 20 співробітників підприємства.
Світлична провела прийом громадян у Харківській дирекції «Укрпошти»

«На підприємстві «Укрпошта» в Харківській області працюють понад 3600 співробітників, більше 600 відділень. Практично кожен з жителів області звертається в «Укрпошту» за тією чи іншою послугою. Тому розвитку цього підприємства ми приділяємо увагу - і не тільки допомагаємо самому підприємству, але і його співробітникам, вирішуючи ті проблемні питання, які в них виникають», - зазначила голова ХОДА.

За словами керівника Харківської дирекції «Укрпошти» Ваграма Гуляна, більшість питань, з якими співробітники підприємства звернулися до Юлії Світличної на минулому прийомі, вже вирішені.

«Нашими працівниками були підняті питання по дорогах, освітленню населених пунктів та інші. Вони вирішені вже більш ніж на 80%. Наші водії тепер приїжджають і з задоволенням говорять: там все вже зроблено, там - робиться, там - закінчується. Це дуже приємно», - сказав Ваграм Гулян.

26 липня працівники дирекції та відділень «Укрпошти» в основному просили Юлію Світличну сприяти у вирішенні питань зі сфери ЖКГ, а також - виділити матеріальну допомогу та допомогти з обстеженнями й лікуванням у медичних установах області.

Серед тих, хто звернувся, - оператор 36-го відділення «Укрпошти» Тетяна Іваніченко. Зараз вона проходить лікування й основні ліки, які потрібні, отримує безкоштовно - за державною програмою, але кошти необхідні також для придбання супутніх медпрепаратів і проведення обстежень, зокрема - МРТ.

«Я попросила допомоги у Юлії Олександрівни, і вона мені не відмовила, спілкувалася зі мною, як з рідною матір'ю, - сказала жінка, вийшовши з прийому керівниці області. - Я дуже задоволена, ніколи не думала, що зустрінуся з такою людиною».

Бухгалтер Харківської дирекції «Укрпошти» Наталія Арутюнян попросила надати матеріальну допомогу на лікування матері, яка зараз перебуває в реанімації після проведеної операції. З подібним питанням - про допомогу для лікування чоловіка після операції звернулася листоноша 124-го відділення зв'язку Тетяна Швед. Усім, хто звернувся, Юлія Світлична пояснила порядок дій, які необхідно вжити, щоб отримати матеріальну допомогу з обласного бюджету. Керівниця області повідомила, що вирішення порушених у ході прийому питань візьмуть під контроль профільні департаменти ХОДА.

Керівництву та профспілці підприємства голова ХОДА ще раз нагадала, що для вирішення складнощів і питань, що виникають у співробітників, вони можуть звернутися в облдержадміністрацію.

comments powered by HyperComments