З жовтня цього року аеропорт Ярославського додасть нові регулярні рейси з Харкова до Києва та Львова

П'ятниця, 26 липня 2019, 17:15
Міжнародний аеропорт «Харків», що входить до групи DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського, в рамках розвитку внутрішнього регулярного авіасполучення анонсував появу нових рейсів на маршрутах «Харків-Київ» і «Харків-Львів».
З жовтня цього року аеропорт Ярославського додасть нові регулярні рейси з Харкова до Києва та Львова

Дані маршрути відкриваються в рамках оголошеного розширення співпраці аеропорту Харкова з лоукост-авіаперевізником SkyUp Airlines, який базує в аеропорту Ярославського одне зі своїх повітряних суден - сучасний лайнер Boеing 737-800 NG на 189 пасажирських місць.

«Авіакомпанія SkyUp Airlines почне виконувати прямі рейси між харківським аеропортом і Львовом з 17 жовтня поточного року по четвергах і неділях. Рейси від цього авіаперевізника між Харковом і Києвом відкриються з 25 жовтня поточного року будуть виконуватися по понеділках, середах і п'ятницях», - розповіла про майбутнє розширення маршрутної мережі SkyUp Airlines з Харкова в інші українські міста компанія-оператор Міжнародного аеропорту «Харків» «Нью Системс АМ», що входить до групи DCH Олександра Ярославського.

Ціна квитків на рейси SkyUp Airlines з Харкова до Києва без урахування вартості багажу складе від 498 гривень в одну сторону, перельоти Харків-Львів - від 639 гривень на таких же умовах. Квитки на нових маршрутах вже доступні до покупки на сайті авіакомпанії, в касах аеропорту і квиткових агентствах.

Міжнародний аеропорт «Харків» (http://hrk.aero/) - один з ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» України і харківського регіону. Інвестиції в його реконструкцію надала група компаній DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів Харкова до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому.

Стрімке розширення мережі внутрішніх і міжнародних регулярних авіасполучень дозволило харківському аеропорту за підсумками 2018 року встановити нові історичні рекорди. За рік послугами міжнародного аеропорту «Харків» скористалися близько мільйона мандрівників. У 2019 аеропорт Харкова анонсував подальше розширення мережі перельотів поряд зі збільшенням числа партнерських авіакомпаній. Загальна кількість вильотів на міжнародних авіарейсах в 2018 році досягло 3 139, за інтенсивністю обслуговування злетів-посадок повітряних суден міжнародний аеропорт «Харків» входить в ТОП-5 повітряних воріт України. У 2019 міжнародний аеропорт «Харків» першим в Україні отримав безстроковий сертифікат відповідності найвищим стандартам безпеки польотів та якості обслуговування, які встановлені Регламентом Єврокомісії для аеропортів Європейського Союзу.

Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень - Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus, Ryanair, LOT, МАУ, SkyUp Airlines, Buta Airways і багато інших.

comments powered by HyperComments