У Харкові поліцейський автомобіль здійснив наїзд на жінку та дитину (ФОТО)

Субота, 27 липня 2019, 11:28
26 липня близько 20:35 на перехресті проспектів Петра Григоренка - Героїв Сталінграду сталася ДТП за участі службового автомобіля патрульної поліції.
У Харкові поліцейський автомобіль здійснив наїзд на жінку та дитину (ФОТО)

Попередньо встановлено, що автомобіль "Toyota Prius" рухався проспектом Героїв Сталінграду. Здійснюючи поворот в напрямку проспекту Петра Григоренка на пішохідному переході автомобіль здійснив наїзд на жінку. Поруч з 59-річною громадянкою йшов 3-річний хлопчик.

Внаслідок ДТП жінку та дитину шпиталізували до лікарні з попереднім діагнозом садна колін у громадянки та пошкодження м'яких тканин у хлопчика.

Наразі всі обставини ДТП встановлює слідчо-оперативна група, яка працює на місці автопригоди. Також на місці ДТП знаходиться керівництво управління патрульної поліції в Харківській області. По вказаному факту ініційовано службове розслідування.

Нагадаємо, 22 липня під Харковом у ДТП загинули 25-річний чоловік 4-річний хлопчик. Смертельна ДТП сталася на трасі Харків-Охтирка в Богодухові, де зіткнулися «ВАЗ-2107» і Opel Astra. Внаслідок аварії травми отримали  дві пасажирки Opel Astra, а також 34-річний водій, 25-річний і 4-річний пасажири «ВАЗ-2107». Всі вони були доставлені до лікарні. Від отриманих травм пасажир помер в лікарні. Дитина перевезена до харківської лікарні, проте згодом померла. Травми не були сумісні з життям.

comments powered by HyperComments