На Харківщині водій збив чоловіка з інвалідністю

Середа, 31 липня 2019, 10:44
Поліцією розшукується водій, який наїхав на чоловіка з інвалідністю та втік з місця аварії.
На Харківщині водій збив чоловіка з інвалідністю

Зловмисник ховається від справедливого покарання в Сумах. Чоловік був допитаний та признав свою провину, передає Відділ комунікації поліції Харківської області. 27 липня близько 9:40 на Пролетарському шосе в Змієві водій за кермом авто  «Opel Vectra» наїхав на чоловіка з інвалідністю, який тоді рухався по краю дороги на інвалідному візку. Він отримав травми, несумісні з життям. Сам водій втік з місця аварії. Згодом його оголосили в у розшук.

Правоохоронці змогли оперативно визначити місцезнаходження зловмисника. Йому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченому  ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачається до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років.

Сам автомобіль був вилучений. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 27 липня в Ізюмі сталася ДТП, внаслідок якої загинув 48-річний мотоцикліст. Авто ВАЗ-21063 врізалося в мотоцикл Cezet. З отриманими травмами мотоцикліста було доставлено до місцевої лікарні, де він і помер.

comments powered by HyperComments