Зрячі та незрячі велосипедисти хочуть об‘їхати Харківщину (фоторепортаж)

Юлія Гуш  |  Понеділок, 5 серпня 2019, 10:12
Тандеми із зрячих та незрячих велосипедистів рушили в подорож Харківською областю.
Зрячі та незрячі велосипедисти хочуть об‘їхати Харківщину (фоторепортаж)

Триває масштабна акція «Бачу. Можу. Допоможу», в межах якої велосипедисти з різних куточків України подорожують країною. Стартувала вона ще в п‘ятницю, коли на площі Свободи зібралися тандеми зі зрячих та незрячих учасників.

За словами організаторів акції, це унікальний велопробіг для України. Проводять його вже вп’яте. Учасники велопробігу вже встигли подолати тисячі кілометрів Україною: вони подорожували Карпатами, їздили із Львова до Одеси, мандрували з Харкова до Херсона. В перший рік велопробіг зайняв цілий місяць.

Зараз вони подорожують Харківською областю. За п’ять днів учасники акції подолають 300 кілометрів дороги. Зокрема, по дорозі велосипедисти оглядатимуть всі наявні цікавинки. Передбачається, що даний проект має підтримати людей з проблемами зору та дати їм можливість подорожувати активно та яскраво. 

Акція «Бачу. Можу. Допоможу» була заснована в 2015 році. В її межах учасники вже встигли покататися Заходом, Півднем, Центром України, а також відвідати такі міста, як Львів, Ужгород, Одеса, Івано-Франківськ, Мукачево і не тільки.

comments powered by HyperComments