За добу на Харківщині спалахнуло 20 пожеж

Четвер, 8 серпня 2019, 10:44
Рятувальники здійснили 20 оперативних виїздів заради ліквідації пожеж, які сталися через займання сухої трави, стерні, очерету та сміття.
За добу на Харківщині спалахнуло 20 пожеж

7 серпня рятувальники Харківської області 20 раз виїжджали на гасіння  пожеж. Як передає ГУ ДСНС в Харківській області, горіла суха трава, стерня, очерет та сміття. Площа загорянь склала більш ніж 2 га. Пожежі сталися в таких районах, як Харківський, Краснокутський, Дергачівський, Валківський, Коломацький та Лозівський, а також це був Московський, Основ’янський, Шевченківський, Слобідський, Холодногірський та Київський районах самого Харкова.

Найбільш масштабне загорання сталося сталася по вулиці Новопроложній в селі Солоницівка Дергачівського району. Там сталося загорання сухої травм. Площа пожежі склала 1 га. Її вдалося приборкати за 2 години. Рятувальники завдяки своїй оперативності змогли запобігти розповсюдженню вогню на приватні та дачні садиби.

Як повідомили рятувальники, наразі в Харківській області спостерігається найвищій ступінь (5 класу) пожежної небезпеки. Тому громадян закликають не провокувати пожежі на відкритих територіях та дотримуватися правил протипожежної безпеки під час відпочинку на природі.

Нагадаємо, в Харкові повідомляли про чергові «замінування». Під «удар» потрапили 17 об‘єктів міста. На вказані локації виїхали слідчо-оперативні групи, кінологи, вибухотехніки. Проте інформація про замінування 17 об'єктів підтверджена не була.

comments powered by HyperComments