Щодо розвитку Краснокутщини у нас багато планів – Світлична

П'ятниця, 9 серпня 2019, 10:25
8 серпня голова ХОДА здійснила робочий візит до Краснокутського району.
Щодо розвитку Краснокутщини у нас багато планів – Світлична

Вона здійснила перевірку робіт на об‘єктах, де проходить ремонт та будівництво. Крім того, за її участі пройшла нараду з місцевими керівниками. Також Світлична поговорила з представниками громади району.

Наразі в Краснокутському районі триває активне відновлення закладів освіти. Капітальні ремонти проводять у Пархомівській та Козіївській школах. Майже в усіх закладах проходить реконструкція їдалень. Тривають роботи зі збільшення кількості місць в дитячих садках. Не так давно відбулося відкриття нового дитячого садку в Костянтинівці, якого там не було вже більш ніж 70 років.

В місті відновлюють музичну школу. Не так давно там пройшов капітальний ремонт, туди завозять нове обладнання та інструменти, скоро там мають з‘явитися чотири нові фортепіано. Велика увага приділена й розвитку спорту. Окрім будівництва нового ФОКу, в районі були відкриті вже три футбольні поля зі штучним покриттям. Запланована поява майданчика-трансформера в Краснокутській ЗОШ №2.

Також Юлія Світлична відвідала святковий захід «День літа», який проходив  на центральній площі Краснокутська. За її словами, в районі завершують чимало проектів. Будується фізкультурно-оздоровчий комплекс, амбулаторії, проводяться ремонти у школах та дитсадках, у лікарні та на дорогах. Крім того, є чимало планів стосовно району. Зокрема, Світлична пообіцяла, що влада буде спиратися на підтримку громадян і дослухатися до їх побажань.

 

comments powered by HyperComments