Світлична привітала команду «Житлобуд-1» з черговим званням власниць Кубка України

П'ятниця, 9 серпня 2019, 16:49
Губернатор Харківської області 9 серпня зустрілася зі спортсменками команди «Житлобуд-1».
Світлична привітала команду «Житлобуд-1» з черговим званням власниць Кубка України

Як повідомляє прес-служба ХОДА, під час зустрічі Юлія Світлична привітала дівчат з перемогою в першому матчі кваліфікаційного групового етапу жіночої Ліги чемпіонів УЄФА, та передала їм Кубок Украины по футболу среди женщин сезона 2018 – 2019 та почесну грамоту ХОДА.

«Житлобуд-1» - прекрасна команда, яка демонструє чудовий результат. Упевнена, що попереду у вас ще багато звершень і приголомшливих ігрових моментів, - сказала футболісткам голова ХОДА. - Я не була особисто на вашому матчі з Хорватією, але стежила за цією грою. Ви зробили неймовірне. Вирвали цю перемогу. І зараз не мені вам говорити напутні слова - це зробить тренер. Хочу просто побажати вам не здаватися й завжди робити неможливе».

Під час зустрічі спортсменкам команди «Житлобуд-1» передали Кубок України з футболу серед жінок сезону 2018 - 2019, а разом з ним - почесну грамоту ХОДА.

«Це вже 9-й Кубок України в нашому послужному списку, - зазначив в.о. головного тренера команди «Житлобуд-1» Максим Рахаєв. - Команда пройшла довгий річний цикл, жодного матчу не програвши. Пропустили лише 1 гол. Уже два роки поспіль у нас виходить вигравати й чемпіонство України, і кубок».

Нагадаємо, 7 вересня харківська команда «Житлобуд-1» розпочала боротьбу на груповому етапі кваліфікації матчем із представником Хорватії.

За підсумками жеребкування кваліфікаційного групового етапу Ліги чемпіонів серед жіночих команд «Житлобуд-1» потрапив до групи 4. У ній харків'янки, окрім хорватського «Спліту», зустрінуться з білоруським «Мінськом» та люксембурзьким «Беттембургом».

Оскільки наша команда долучилася до змагань у статусі чемпіона України, вона стала одним з 10-ти клубів, які приймають мінітурнір на своєму полі. 

comments powered by HyperComments