В центрі Харкова сталася аварія за участі патрульних (фото)

Понеділок, 12 серпня 2019, 15:23
Правоохоронцями встановлюють обставини ДТП у центрі міста.
В центрі Харкова сталася аварія за участі патрульних (фото)

11 серпня близько 22:40 на проспекті Науки Харкова сталася аварія. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, внаслідок ДТП до лікарні були доставлені двоє патрульних. Під час чергування патрульний поліцейський на службовому авто «Toyota Prius» з увімкненими звуковими та проблисковими спецсигналами червоного та синього кольору переслідував «Opel Astra». Його водій дозволив собі порушення правил дорожнього руху і спробував втекти з місця.

Під час втечі порушник різко загальмував та повернув вправо, де зіткнувся з автомобілем поліції та «Daewoo Lanos», який їхав попереду. Внаслідок зіткнення в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги опинились два пасажири «Toyota Prius». Вони обійшлися легкими тілесними ушкодженнями і після лікарського огляду покинули заклад.  

Водій «Opel Astra» від проведення судово-медичного обстеження на алкоголь відмовився. На даний момент правоохоронці з’ясовують всі обставини аварії.  

Нагадаємо, що 10 серпня близько 00:05 на автошляху «Київ-Харків-Довжанський» на Харківщині сталася смертельна аварія за участі вантажівки, внаслідок якої під її колесами загинув пішохід. Загиблий в той момент той момент переходив дорогу в неустановленому місці.
 

 

comments powered by HyperComments