Ми фіксуємо значне вкладення коштів та значну кількість ремонтів на об’єктах Харківщини – Світлична

Понеділок, 12 серпня 2019, 17:31
На засіданні постійної комісії облради були розглянуті зміни, які пропонують внести до Програми економічного та соціального розвитку Харківської області та обласного бюджету – 2019.
Ми фіксуємо значне вкладення коштів та значну кількість ремонтів на об’єктах Харківщини – Світлична

12 серпня під головуванням голови ХОДА Юлії Світличної  відбулося засідання комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону та міжнародного співробітництва. Директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Андрій Колос відзначив позитивну динаміку в реалізації промислової продукції та значне зростання галузі сільського господарства. Він також розповів про запропоновані зміни. Наприклад, на цей рік заплановане розширення переліку об’єктів, включених до програми «Капітальні вкладення на об’єкти соціально-економічного значення у 2019 році».

За словами Колоса, до програми будуть включені нові об’єкти. Запропоновано додавання 110 нових об’єктів, а також внесення змін по 144 об’єктах. Також під час найближчої сесії депутатам буде запропоноване внесення низки змін до бюджету області. Зокрема, це буде виділення додаткових коштів на проведення відновлювальних робіт на низці об’єктах будівництва та житлово-комунального господарства. Під час підбиття підсумків Юлія Світлична защначила, що стратегія розвитку Харківщини 2015 року є ефективною.  

«Ми не на словах, а на справах можемо фіксувати значне вкладення коштів та значну кількість ремонтів на об’єктах, які дійсно потребували цього ще раніше», – підкреслила вона.

За словами голови ХОДА, сьогодні приділяється увага далеким селам, а значну роль в цьому плані відіграє ініціатива місцевого населення, депутатів та представників виконавчої влади. Вона підкреслила, що спільна праця дає результати. Стратегія на подальший період часу буде плануватися. Зокрема, буде закладено ще більше об’єктів.  

Нагадаємо, що нещодавно голова ХОДА заявила, що в найближчі два роки на Харківщині будуть посилено фінансувати гуманітарну сферу. Така новина пролунала під час прийому громадян в АТ «Трест «Житлобуд-1», куди 9 серпня Світлична здійснила робочий візит. Там вона поговорила з керівниками і співробітники «Житлобуду-1».  

 

comments powered by HyperComments