Ми проводимо велику роботу, щоб забезпечувати дітям-сиротам можливості отримати власне житло – Світлична

Понеділок, 19 серпня 2019, 09:30
Головою ХОДА були передані ключі від нових помешкань у Пісочині трьом родинам дітей-сиріт.
Ми проводимо велику роботу, щоб забезпечувати дітям-сиротам можливості отримати власне житло – Світлична

Родини будуть жити у одному таунхаусі з власним двором. Ключі від соціального житла дітям-сиротам голова ХОДА Юлія Світлична вручила в межах робочого візиту до Харківського району. Вона відвідала новобудову, де живуть молоді родини. Це таунхаус у Пісочині. У будівлі розташовуються чотири окремих кімнати. У них є спільні кухні, двір, власна свердловину та твердопаливний котел. Вже були придбані необхідні меблі та побутова техніка. Окрім трьох родин, як вже стали власниками житла, у таунхаусі мають посилитися люди, які завершують оформлювати документи.

За словами Світличної, на Харківщині проводиться велика робота, щоб забезпечувати дітей-сиріт, а також дітей, які виховувались в дитячих будинках сімейного типу, можливістю отримати своє житло. За цей період часу була надана можливість отримати власне житло близько 100  мешканцям регіону.

Також в прес-службі ХОДА зазначили, що в області є традиція не тільки придбати житло для дітей-сиріт, але й створити для них усі необхідні умови – в помешканнях проводяться ремонти, встановлюються меблі та закупаються необхідна побутова техніка.

Нагадаємо, що 18 серпня голова ХОДА Юлія Cвітлична в межах своєї робочої поїздки до Харківського району відвідала захід, що відбувається в новому фізкультурно-оздоровчому комплексі селища Пісочин. В неділю в Пісочині проходив День здоров’я.

comments powered by HyperComments