Завтра частина вулиці Сумської буде перекрита

П'ятниця, 23 серпня 2019, 17:40
Там будуть проводити масовий захід, присвячений святкуванню Дня Незалежності України.
Завтра частина вулиці Сумської буде перекрита

Транспортний рух по вулиці Сумській, на ділянці від провулку Мечникова до вулиці Свободи, буде заборонений з 18:00 до 20:00 24 серпня. Як передає Департамент інфраструктури, там будуть проводити масовий захід, присвячений святкуванню Дня Незалежності України.

У цей час автобуси будуть курсувати таким чином:

№20е, 217е змінять кінцеву зупинку і здійснюватимуть висадку пасажирів на зупинці «ст. м. «Держпром»;

№78е зупинятиметься біля ст. м. «Держпром» і курсуватиме так: ст. м. «Держпром» - пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська і далі за маршрутом;

№119е: пров. Вірменський - пл. Павлівська - пл. Сергіївська - вул. Клочківська - узвіз Клочківський - пр. Незалежності - пр. Науки і далі за маршрутом;

№202е: пров. Спартаківський - вул. Університетська (кінцева) - узвіз Соборний - вул. Клочківська - узвіз Клочківський - пр. Незалежності - вул. Сумська - Білгородське шосе - вул. Рудика.

Нагадаємо, що трамваї №5, 6, 8 і 27 на три дні змінюють свої маршрути. У зв'язку з ремонтом трамвайних колій на перехресті вулиці Плеханівської і вулиці Польової, деякі трамваї з 27 по 30 серпня будуть ходити за зміненими маршрутами. Як передає Департамент інфраструктури, в цей час трамваї будуть курсувати таким чином.

comments powered by HyperComments