Світлична: Наші маленькі кроки складаються у великий шлях розвитку держави (ФОТО)

Субота, 24 серпня 2019, 15:14
24 серпня в усіх районах області та місті Харків проходять свткові заходи з нагоди Дня Незалежності України.
Світлична: Наші маленькі кроки складаються у великий шлях розвитку держави (ФОТО)

Святкування 28-ї річниці Незалежності на Харківщині розпочалося з урочистого покладання квітів до пам’ятника Незалежності України на площі Конституції.

У заході взяли участь керівництво ХОДА, представники різних державних відомств та служб, силових структур області, військові, учасники АТО, представники громадських організацій, жителі та гості Харківщини.

Частиною заходу стала всеукраїнська акція «Сто дзвонів» - сто ударів колоколу пролунали на згадку про Небесну Сотню.

«Сьогодні ми вітаємо з Днем народження Незалежну Україну. Їй 28. Це вік, у якому вже є знання та досвід, проте досі багато енергії, прагнення до пізнання та змін. Такою і є Україна - відкритою до нового, енергійною та активною, країною великих перспектив. І її майбутнє залежить від кожного з нас, - наголосила голова ХОДА Юлія Світлична. - Наші маленькі кроки складаються у великий шлях розвитку держави. Ми і є Україна. Щиро вітаю зі святом всіх земляків та особливі слова подяки адресую захисникам України. Ви відстоюєте свободу країни та її майбутнє. Вічна пам’ять тим, хто загинув за Україну. Слава тим, хто живе для неї сьогодні. З днем народження, Україно!»

comments powered by HyperComments