Наступного тижня дорожники почнуть асфальтувати окружну Лозової

Неділя, 25 серпня 2019, 16:51
Про хід ремонтних робіт на шляхах Харківщини розповіли під час брифінгу.
Наступного тижня дорожники почнуть асфальтувати окружну Лозової

Так, продовжуються роботи на дорозі Мерефа- Лозова – Павлоград.

«Забезпечено основний проїзд на ділянці від Мерефи до Лозової. Закінчені роботи з улаштування нижнього шару асфальтобетону. Виконуються роботи з укріплення узбіччя, встановлення дорожніх знаків, бар’єрних огорож. Незабаром почнеться нанесення тимчасової розмітки. Розпочались роботи з влаштування майданчику, на якому буде розміщено ваговий комплекс», – розповів заступник начальника з експлуатаційного утримання Служби автодоріг у Харківській області Михайло Богатир.

Він нагадав, що паралельно на цій трасі ремонтують чотири мости. Також на дорогах обласного значення в області продовжуються роботи з експлуатаційного утримання: бригади автодору фарбують павільйони, прибирають сміття, скошують траву на узбіччях тощо.

Заступник директора ДП «Дороги Харківщини» Сергій Литвинець зазначив, що роботи з поточного середнього ремонту тривають на дорогах Золочів – Козача Лопань, Дергачі – П’ятихатки, Валки – Пархомівка.

«Наш пріоритетний об’єкт - будівництво дороги навколо міста Лозова. Продовжуються роботи з влаштування щебенево-піщаної суміші з додаванням асфальтобетону. З наступного тижня плануємо розпочати укладання нижнього шару асфальтобетону», - сказав Сергій Литвинець.

comments powered by HyperComments