Харків: масштабна пожежа старих автомобільних покришок ліквідована

Понеділок, 26 серпня 2019, 09:31
25 серпня о 10:37 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, яка трапилась за адресою: м. Харків, Холодногірський район, вул. Беркоса, 7.
Харків: масштабна пожежа старих автомобільних покришок ліквідована

На момент прибуття рятувальників на відкритій території горіли старі автомобільні шини та декілька автомобілів. Загальна площа пожежі складала біля 300 кв.м, повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

До гасіння вогню були залучені 5 пожежно-рятувальних підрозділів на автоцистернах, 1 спецавтомобіль, а також пожежний потяг. Загалом з вогнем боролись 33 рятувальника.

Їхні зусилля були направлені в першу чергу на припинення розповсюдження вогню і захист сусідніх будівель. Одночасно були подані стволи й на гасіння самого осередку пожежі. Завдяки злагодженим діям працівників ДСНС пожежу вдалось локалізувати вже об 11:30, поруч розташовані приміщення і 1 вантажний автомобіль були врятовані.

В результаті дії вогню та високої температури знищено 2 та пошкоджено 3 автомобіля.

О 13:52 відбулась остаточна ліквідація горіння.

На місці події працювала оперативна група ГУ ДСНС України у Харківській області на чолі з начальником Головного управління Олександром Волобуєвим, а також співробітники поліції та прокуратури.

 

 

 

comments powered by HyperComments