Харків‘ян попередити про небезпеку

Вівторок, 27 серпня 2019, 12:48
Було оголошене попередження про пожежну небезпеку в природних екосистемах.
Харків‘ян попередити про небезпеку

В ГУ ДСНС України у Харківській області закликали мешканців регіону не допускати провокацій пожеж на відкритих територіях та дотримуватися простих правил безпеки у природних екосистемах.

На сьогоднішній день в Харківській області спостерігається найвищій ступінь (5 класу) пожежної небезпеки. Є велика загроза виникнення пожеж через спеку. Рятувальники закликали громадян не провокувати пожеж на відкритих територіях та дотримуватись простих правил безпеки під час відпочинку на природі.

Через це забороняється відвідувати хвойні ліси під час оголошення надзвичайної пожежної небезпеки п‘ятого класу, спалювати стерню та післяжнивні залишки на сільськогосподарських полях, розводити багаття у лісі та лісопосадках, заїжджати на авто до лісу,  палити, кидати у лісі та лісопосадках непогашені сірники, недопалки та скляні пляшки, залишати у лісі просочене бензином, гасом, мастилом або іншими горючими речовинами ганчір’я, полювати у лісі з використанням вогнепальної зброї, створювати смітники та спалювати відходи.

comments powered by HyperComments