В Харкові на пошкодженому шляхопроводі зміцнять конструкції

Середа, 28 серпня 2019, 13:39
На пошкодженому шляхопроводі на окружній готуються зміцнювати конструкції.
В Харкові на пошкодженому шляхопроводі зміцнять конструкції

Фахівці кількох проектних організацій обстежують шляхопровід. Як розповів начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець, зараз там закінчують поглиблене обстеження моста та готуються до проведення заходів зі зміцнення решти споруди. Також завозиться необхідне обладнання.

За словами заступника голови ХОДА Вадима Данієляна, ситуація знаходиться на контролі керівників ХОДА, яка постійно комунікує зі Службою автомобільних доріг. Будуть докладені всі зусилля для того, щоб рух на окружній був оновлений якомога швидше.

В прес-службі ХОДА нагадали, що 25 серпня був пошкоджений прольот моста на окружній дорозі, що знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг України. Рух авто на ділянці був перекритий. Закриту ділянку об’їжджають по шляхопроводу через Баварію та Пісочин.

Нагадаємо, що сьогодні в Харкові мають почати ремонтувати зруйнований міст. Про це повідомили прес-центрі Служби автомобільних доріг у Харківській області. Окремі роботи мають стартувати вже завтра.

 

comments powered by HyperComments