НАБУ здійснює обшуки посадовців одного з харківських лісових господарств

Четвер, 29 серпня 2019, 11:08
Під увагу детективів НАБУ потрапили окремі посадовці ДП «Гутянське лісове господарство» та комерційних компаній.
НАБУ здійснює обшуки посадовців одного з харківських лісових господарств

Детективами НАБУ під процесуальним керівництвом САП здійснюються обшуки на Харківщині за місцем проживання окремих посадових осіб ДП «Гутянське лісове господарство» та комерційних компаній. Відповідна новина була опублікована на сторінці НАБУ в мережі «Фейсбук».  Слідчі дії були санкціоновані. Вони здійснюються в межах розслідування можливих зловживань під час продажу деревини. Попередня правова кваліфікація — ч.2 ст 364 КК України. Розслідування цих фактів НАБУ здійснюється з лютого поточного року.

За місцем одного з обшуків детективам НАБУ довелося викликати поліцію, адже господар житла протидіяв проведенню законних слідчих дій. Після цього правоохоронці мають встановити наявність в діях даної особи ознак складу злочинів, передбачених ст. 342 та 345 КК України.

>

Нагадаємо, що а фактом нападу на знімальну групу одного з телеканалів було відкрите кримінальне провадження. Інцидент стався  28 серпня. Тоді під час зйомок виник конфлікт між охоронцями лісопереробного підприємства та журналістами. Охоронці силою перешкоджали руху транспорту, спробували відібрати знімальну техніку та нанесли тілесні ушкодження журналісту.

comments powered by HyperComments