Світлична побажала першокурсникам отримати якісну освіту та насолоджуватися студентськими роками

Субота, 31 серпня 2019, 12:47
31 серпня голова ХОДА відвідує низку заходів, що присвячені початку нового навчального року, у вишах області.
Світлична побажала першокурсникам отримати якісну освіту та насолоджуватися студентськими роками

Першим вищим навчальним закладом, до якого завітала керівниця області на посвяту в студенти, став Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. Вітаючи першокурсників вишу, Юлія Світлична побажала їм наснаги й енергії, отримати якісну освіту та насолоджуватися студентськими роками.

«Хтось з вас вперше приїхав на Харківщину. Дякуємо вам, що ви обрали нашу область - славну, красиву, з найкращими людьми, які живуть в Україні. Я думаю, що у вас буде нагода в цьому переконатися, - сказала голова ХОДА. – Харківський національний економічний університет є одним з найпопулярніших вишів в Україні. Саме ці стіни й ці викладачі відкриють для вас світ обізнаності, нових перспектив та нових можливостей. Ваша енергія, помножена на досвід викладачів, впевнена, надасть вам шалений результат у майбутньому. Ви потрібні своїй країні!»

Своїх студентів привітав також ректор ХНЕУ ім. С. Кузнеця Володимир Пономаренко. Він подякував першокурсникам за вибір, який вони зробили.

«Сподіваюся, що наприкінці вашого навчання ви вирішите, що не помилилися, коли прийшли в стіни нашого університету, - сказав Володимир Пономаренко. - За кількістю набору на такі спеціальності цього року ми 3-ті в Україні. Також ми суттєво збільшили набор з інших областей – на 40 – 50%».

comments powered by HyperComments