В Харкові дещо зміниться схема трамвайного руху

Середа, 4 вересня 2019, 09:23
Трамвай №26 сьогодні змінив схему маршруту, №16А – взагалі не курсує.
В Харкові дещо зміниться схема трамвайного руху

Трамвайний рух по вулиці Шевченка і вулиці Героїв Праці, на ділянці від розворотного кола «Журавлівський гідропарк» до вулиці Академіка Павлова, забороняється з 9:00 до 16:00 4 вересня. Як передає Департамент інфраструктури, там зараз проходить ремонт трамвайних колій (заміна стрілочних переводів).

У цей час трамваї курсують таким чином:

№26: Парк ім. Горького - вул. Весніна - вул. Матюшенка - ст. м. «Київська» - вул. Мойсеївська - вул. Віринська - вул. Академіка Павлова - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - пр. Московський - розворотне коло «Південно-Східне»; у зворотному напрямку: за своїм маршрутом.

№16А - не ходитиме.

Також трамваї №23 і 26 змінили маршрути руху. Трамвайний рух по проспекту  Тракторобудівників та проспекту Московському, на ділянці від Салтівського шосе до розворотного кола «Південно-Східне», буде заборонено з 20:00 3 вересня до 5:30 4 вересня.

Як передає Департамент інфраструктури, тут проходять ремонтні роботи АК «Харківобленерго». Рух трамваїв організовано таким чином:

№23: розворотне коло «Салтівське» - пр. Тракторобудівників - Салтівське шосе - 602 м/р;

№26: парк ім. Горького - вул. Весніна - вул. Матюшенка - вул. Шевченка - вул. Героїв Праці - пр. Тракторобудівників - Салтівське шосе - 602 м/р.

comments powered by HyperComments