На ділянці вулиці Полтавський Шлях заборонили рух

П'ятниця, 6 вересня 2019, 10:15
Там проходить ремонт асфальтобетонного покриття проїжджої частини.
На ділянці вулиці Полтавський Шлях заборонили рух

Транспортний рух по вулиці Полтавський Шлях, на ділянці від будинку №173 до вул. Дудинської при русі в бік ст. м. «Холодна Гора», заборонено з 5 вересня до 17:00 16 вересня. Як передає Департамент інфраструктури, там проходить ремонт асфальтобетонного покриття проїжджої частини на вулиці  Полтавський Шлях.

На цей період організовано додаткову смугу руху для міського пасажирського транспорту та вантажних автомобілів за рахунок смуги зустрічного напрямку.

Об'їзд закритої ділянки можна здійснити таким чином:

- вул. Полтавський Шлях - вул. Переможців - Григорівське шосе - вул. Дудинської - вул. Полтавський Шлях; на період проведення робіт по вул. Переможців буде організовано односторонній рух транспорту від вул. Полтавський Шлях до Григорівського шосе, а також по Григорівському шосе, на ділянці від вул. Переможців до вул. Дудинської;

- вул. Полтавський Шлях - вул. Залютинська - вул. Золочівська - вул. Путивльська - пров. Афанасівський - вул. Барикадна - вул. Холодногірська.

Крім того, з 5 до 16 вересня автобус №43е при русі в бік вул. Золочівської при виїзді з терміналу повертатиме ліворуч на вул. Полтавський Шлях і далі за маршрутом.

Коментар директора Департаменту інфраструктури Сергія Дульфана про необхідність відремонтувати цю ділянку дороги можна прочитати тут.

comments powered by HyperComments